En ny blogg


http://hejhenning.blogg.se/freakout

För dem som vill. Finns här mitt nya "lilla projekt". Det är nystartat och i utvecklingsfasen. Men om ni känner total apati inför livet och verkligen behöver något att roa er med så klicka in. Det kanske blir världens bästa grej, vem vet?

//Elin

R.I.P Freak Out Falun

Kära Vänner och Läsare!
Nu lägger jag ner denna blogg. Vi har haft en otroligt trevlig tid tillsammans och jag är tacksam för allt ert stöd, era kommentarer både på bloggen och IRL. Jag har tagit studenten och flyttat ifrån Falun, denna charmanta stad. Jag saknar den som tusan redan, och kommer komma tillbaka så ofta jag kan!

Speciellt vill jag tacka alla mina kompisar: Liz, Hanna-Karolina, Ella, Emma, Ingrid, Karl, Carl, Thea, Eric, Ola, Agnes, Rut och även min lillebror Petter. Tack till er och alla mina andra kompisar för att ni ställt upp som modeller, fotografer, sminkörer, stylister och för att ni peppat mig och hjälpt mig och inspirerat mig. Utan er=inget Freak Out Falun. TACK!

Så, nu är det avslutat på alla sätt som är möjliga. Har en ny bloggidé på G, så håll utkik efter en länk. Jag kan avslöja att det drar mot en mer personligt inriktad blogg, men fortfarande med Freak Out Faluns grundpelare: inspiration och inte konsumtion.

För övrigt så kommer den här sidan ligga kvar så man kan bläddra tillbaka och minnas om man blir lite nostalgisk.
Ha det så fint nu, i sommar och framtiden. Vi ses!

Elin Häggberg

Veckans musiktips!

Det bandet som imponerade mest på mig på Seaside var Silverpennies. Har inte sett dem förut, men shit vad bra dom var. Riktigt tight, bra gung, bra låtar, roligt att kolla på, snygga killar, sångaren var grym! Jag var helt salig. Upptäckte nu till min förtjusning att man kan ladda ner hela deras demo från deras myspace! Heja, säger jag!


(foto: Elin Häggberg)

http://myspace.com/thesilverpennies

Tema!Från och med nu och tills studenten är slut är det tema: Student! Det blir inte mycket updates nu för solen skiner och jag njuter av min sista tid i Falun! Hoppas även ni njuter av det fina vädret och den stundande ledigheten.

//Elin

RSS 2.0